«Mesternes mester»

Dumper prisen på «Mesternes»-villa

Til tross for god plassering i beste sendetid, har det ikke lyktes å selge Arendal-villaen.

UTE IGJEN: «Mesternes mester» villaen med seks soverom og basseng, er igjen ute for salg. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
UTE IGJEN: «Mesternes mester» villaen med seks soverom og basseng, er igjen ute for salg. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

Da coronapandemien brøt ut valgte NRK å legge innspillingen av «Mesternes mester» innenlands.

Det har de fortsatt med. For tredje år på rad filmes det populære programmet i Norge, i år i Mandal.

Den aller første norske produksjonen fant imidlertid sted i Arendal, i en villa med seks soverom, med utsikt over havna. Allerede før innspillingen forsøkte eierne å selge - til en prislapp på 21 millioner kroner.

Etter innspillingen ble prisen skrudd opp til 25 millioner, uten at de lyktes å selge, skriver Agderposten.

Som Børsen omtalte i 2021, har villaen vært utleid i perioder - og da med en ukespris som startet på stive 90 000 kroner.

Boligen har også vært svært populær under den såkalte Arendalsuka, og fikk blant annet omtale av DN i fjor da fem ordførere fra Senterpartiet og Arbeiderpartiet bodde her sammen med det delvis kommunalt eide kraftselskapet Sognekraft - som tok mesteparten av regninga.

VILLA: For første gang spilles «Mesternes Mester» inn i Norge, og dette er huset deltakerne bor i. Video: Lars Eivind Bones Vis mer

Nå har den igjen blitt lagt ut på boligmarkedet. Denne gangen har prisen blitt barbert. Nå ligger den ute for 18,49 millioner kroner - to år etter at den først ble forsøkt solgt.

- Alle er påvirket av renter og dyrtid, selger tar konsekvensen av det, sier mekler og partner i Nordvik, Kristoffer Eastwood, til lokalavisa.

I 2021 var det alpinlegenden Aksel Lund Svindal som vant TV-konkurransen, og siden har han også vært programleder.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer