«Mesternes mester»

Dumper prisen på «Mesternes»-villa

Til tross for god plassering i beste sendetid, har det ikke lyktes å selge Arendal-villaen.

UTE IGJEN: «Mesternes mester» villaen med seks soverom og basseng, er igjen ute for salg. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
UTE IGJEN: «Mesternes mester» villaen med seks soverom og basseng, er igjen ute for salg. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

Da coronapandemien brøt ut valgte NRK å legge innspillingen av «Mesternes mester» innenlands.

Det har de fortsatt med. For tredje år på rad filmes det populære programmet i Norge, i år i Mandal.

Den aller første norske produksjonen fant imidlertid sted i Arendal, i en villa med seks soverom, med utsikt over havna. Allerede før innspillingen forsøkte eierne å selge - til en prislapp på 21 millioner kroner.

Etter innspillingen ble prisen skrudd opp til 25 millioner, uten at de lyktes å selge, skriver Agderposten.

Som Børsen omtalte i 2021, har villaen vært utleid i perioder - og da med en ukespris som startet på stive 90 000 kroner.

Boligen har også vært svært populær under den såkalte Arendalsuka, og fikk blant annet omtale av DN i fjor da fem ordførere fra Senterpartiet og Arbeiderpartiet bodde her sammen med det delvis kommunalt eide kraftselskapet Sognekraft - som tok mesteparten av regninga.

Nå har den igjen blitt lagt ut på boligmarkedet. Denne gangen har prisen blitt barbert. Nå ligger den ute for 18,49 millioner kroner - to år etter at den først ble forsøkt solgt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.