Dumper prisen

Influenser Hedda Skoug endret boligannonse etter kritikk. Nå er prisen på leiligheten satt ned med over én million.

SELGER LEILIGHET: Hedda Skougs leilighet på Briskeby i Oslo ble opprinnelig lagt ut til 13 millioner kroner. Nå er prisen satt ned, justert for dagens marked, ifølge megler. Her er hun sammen med sin venninne Tone Damli. Foto: Ellen Andrea Grønneberg/ Dagbladet
SELGER LEILIGHET: Hedda Skougs leilighet på Briskeby i Oslo ble opprinnelig lagt ut til 13 millioner kroner. Nå er prisen satt ned, justert for dagens marked, ifølge megler. Her er hun sammen med sin venninne Tone Damli. Foto: Ellen Andrea Grønneberg/ Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av september la influenser Hedda Skoug ut leiligheten sin på Frogner til en prisantydning på 13 millioner kroner.

Den ble da omtalt som en leilighet med fire soverom, men bare ett av dem var godkjent som det. Da flere reagerte på at annonsen ikke var riktig, ble den endret.

Ny pris

Nå er boligen på Briskeby i Oslo lagt ut til salgs på nytt, men denne gangen med ny pris: 11,9 millioner kroner.

Altså 1,1 millioner kroner mindre enn da den først ble lagt ut.

Det skriver Avisa Oslo.

Daglig leder og ansvarlig megler i Nordvik, John Theodorsen, skriver i en e-post til avisa at prisen er satt ned justert for dagens marked.

Han forteller at det har vært fem interessenter på visning, og at det er ny visningsrunde på søndag.

På spørsmål om det har blitt vurdert å søke om godkjennelse for varig opphold for de tre rommene i kjelleren, svarer Theodorsen avisa:

- Vi har ingen informasjon om at det er gjort, eller at det er planlagt på nåværende tidspunkt.

- Tilpasset dagens marked

Tom André Aas, kommunikasjons- og HR-direktør i Nordvik, svarer på Børsens spørsmål i en e-post på vegne av Theodorsen. Han skriver følgende:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer