Dumpet prisen med elleve millioner

Milliardærarving Cathrine Rasmussen (57) prøver å få solgt en luksuseiendom i Danmark.

LUKSUS: - Eiendommen ligger i området ved Mols Bjerge nasjonalpark, med bøkeskogsareal og skog hele veien rundt. Så er det rett ned til et stort vann som heter Stubbe Sø, det er virkelig naturidyll, sier Cathrine Rasmussen om eiendommen som nå er til salgs. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
LUKSUS: - Eiendommen ligger i området ved Mols Bjerge nasjonalpark, med bøkeskogsareal og skog hele veien rundt. Så er det rett ned til et stort vann som heter Stubbe Sø, det er virkelig naturidyll, sier Cathrine Rasmussen om eiendommen som nå er til salgs. Foto: Ivan Eltoft Nielsen Vis mer
Publisert

- Det er en helt fantastisk eiendom, sier Cathrine Rasmussen til Børsen.

Hun er datter av skipsreder Einar Rasmussen. På Kapitals liste over Norges 400 rikeste ligger hun i skrivende stund på 87. plass, med en formue på 4,65 milliarder kroner.

Eiendommen hun snakker om blir kalt «Kleppenhus», og ligger like ved innsjøen Stubbe Sø nord for Ebeltoft i Danmark, og er til salgs for 63 millioner danske kroner.

Med dagens kurs utgjør det rundt 93 millioner norske kroner.

- Ikke behov for den lenger

- Jeg har flyttet hjem til Norge. Jeg bodde i Danmark i over 20 år, på den eiendommen det meste av tida. Men etter at jeg flyttet har jeg ikke behov for å ha den lenger, sier Rasmussen.

Det er ikke første gang Rasmussen prøver å selge eiendommen i nabolandet.

Ifølge Horse2Rider ble eiendommen lagt ut til salg for 74 millioner kroner i 2016, samme år som Rasmussen flyttet til Norge.

Eiendommen ble da ikke solgt, men heller leid ut til dressurrytter Daniel Bachman Andersen, ifølge BT.

Høsten 2022 ble eiendommen lagt ut til salg igjen, med en pris på 70 millioner. I januar ble den satt ned igjen, til 63 millioner danske kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.