Ryanair:

Dyster spådom

Ryanair-sjef Michael O`Leary reagerer på prisene. - Det er absurd. Han kommer samtidig med en spådom som kan være dårlig nytt for norske flypassasjerer.

FORVENTER ØKNING: Ryanairs konsernsjef forventer høyere priser på flybilletter i perioden framover. Foto: REUTERS/Yves Herman
FORVENTER ØKNING: Ryanairs konsernsjef forventer høyere priser på flybilletter i perioden framover. Foto: REUTERS/Yves Herman Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kanselleringer, lav bemanning og en mulig streik. Kaos på europeiske flyplasser har fått mange til å måtte revurdere ferieplanene sine for sommeren.

Konsernsjef i Ryanair, Michael O`Leary, reagerer han på at flyprisene har blitt for billige.

- Absurd

- Det er for billig. Jeg synes det er absurd at togprisene fra Stansted til London er dyrere enn flybillettene til Standsted, sier han i et intervju med Financial Times

Toppsjefen sier han forventer at prisene kommer til å stige som en konsekvens av høye oljepriser og økte miljøavgifter.

Han mener det vil økte Ryanairs snittpris fra 40 euro (399 kr) til et sted mellom 50 og 60 euro.

På bunn

Om økte flypriser hos Ryanair vil gjøre noe med selskapets omdømme vites ikke, men en omdømmemåling fra mai i fjor viste at Ryanair ikke akkurat tronet på topp.

Vinmonopolet tronet på topp, mens Ryanair og Wizz Air var helt i bunn. Av de 50 virksomhetene i Norge som er vurdert, tok Wizz Air 49.- plass, mens Ryanair kommer dårligst ut på en 50.- plass.

Etter koronaåret er Vinmonopolet den virksomheten i Norge som har best omdømme, skal vi tro ferske funn fra PR-byrået Apelands.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer