Eiendomstopp er død

Gründer og daglig leder i Proaktiv Eiendomsmegling, Kenneth Aadland, er død. Han ble 51 år gammel.

- EN FOREGANGSPERSON: Proaktiv Eiendomsmegling omtaler Kenneth Aadland som en foregangsperson innen eiendomsmeklerfaget, og som en omsorgsfull leder. Foto: Proaktiv
- EN FOREGANGSPERSON: Proaktiv Eiendomsmegling omtaler Kenneth Aadland som en foregangsperson innen eiendomsmeklerfaget, og som en omsorgsfull leder. Foto: Proaktiv Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Kenneth vil bli dypt savnet, skriver Proaktiv Eiendomsmegling i en pressemelding.

- Vi har mistet en kollega, men også en god venn. Han har vært en energisk og samlende person som alltid har skapt glede og entusiasme i sine omgivelser, fortsetter de.

Profilert mekler

Eiendomsmeklerselskapet opplyser om at Kenneth Aadland, som var gründer og daglig leder i selskapet, tok sitt eget liv torsdag 23. mars.

Dødsfallet og dødsårsaken omtales av selskapet i samråd med de pårørende. Børsen har vært i kontakt med Proaktiv, som er kjent med omtalen av dødsfallet.

Aadland har i flere år vært en av Bergens mest profilerte meklere. Proaktiv omtaler han som en omsorgsfull leder, med utpregede strategiske evner.

Han var utdannet jurist fra Universitetet i Bergen, hadde en mastergrad i strategisk ledelse fra NHH, og var godkjent mekler fra Finanstilsynet. Han hadde også femten førsteplasser som årets mekler på landsbasis.

- Inspirasjon for mange

Aadland startet i Postbanken Eiendomsmegling i år 2000, hvor han seinere ble partner.

Han var med på selskapets overgang til Aktiv Eiendomsmegling, for så å bli til Proaktiv Eiendomsmegling, som han var med på å bygge opp fra 2013.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer