Luksus:

Elleville «goodie bags»: Innholdet avslørt

Å bli Oscar-nominert betyr mer enn bare heder og ære.

LUKSUS: Her tar Bradley Cooper en selfie av seg selv med en haug av andre store Hollywood-kjendiser under prisutdelingen i 2014. Foto: Instagram/UPI/Shutterstock/NTB
LUKSUS: Her tar Bradley Cooper en selfie av seg selv med en haug av andre store Hollywood-kjendiser under prisutdelingen i 2014. Foto: Instagram/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag går den 95. Oscar-prisutdelingen av stabelen i Los Angeles.

Men selv om det bare er noen av de som er inviterte på gallaen som kommer til å gå hjem med en statuett rikere, kan mange av de nominerte uansett sitte igjen med store verdier.

BRANN: Luksusyachten M/S «Hooligan» tok fyr og sank i Østersjøen utenfor Tallinn. Video: Facebook/Nõmme Päästekomando Vis mer

Verdt 1,3 millioner

Ifølge The Guardian sender nemlig selskapet Distinctive Assets en såkalt «goodie bag» til skuespillerne og regissørene som er nominert. Den blir ikke sendt ut i samarbeid med Oscar-akademiet.

Avisa skriver at luksusposen er verdt 126 000 dollar, over 1,3 millioner norske kroner, og at ulike selskaper betaler nesten 43 000 kroner for å få lov til å ha varene sine med i den.

Det er ikke et krav til de som mottar gavene at de må akseptere dem, promotere dem, eller bruke noe av det de får.

Putevar og fettsuging

Så hva er det de Oscar-nominerte får?

Ifølge The Guardian er det alt fra et tre netters opphold for åtte personer på en vulkansk italiensk øy, en tomt i Australia, til silkeputevar og fettsuging.

Hva de celebre gjestene skal få å spise på den offisielle Oscar-etterfesten er også blitt kjent, skriver avisa. Menyen er det den britiske kokken Elliott Grover som har fått ansvar for.

Temaet for menyen er «en kjapp smaksreise av England», og består blant annet av fish and chips, kyllingpai og den engelske desserten Trifle.

FORNEMT: Noe av maten som vil bli servert på Governors Ball, en av de mange Oscar-etterfestene. Foto: Valerie Macon
FORNEMT: Noe av maten som vil bli servert på Governors Ball, en av de mange Oscar-etterfestene. Foto: Valerie Macon Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer