En av Norges dyreste: Omsider solgt

Frogner-villaen har ligget ute på markedet i flere år. Dette ble den solgt for.

NYE EIERE: Denne luksusvillaen på Frogner i Oslo ble opprinnelig lagt ut med en prisantydning på 100 millioner kroner. Nå er eiendommen solgt for et mer beskjedent beløp. Foto: 1881.no / Norkart AS / Geovekst og kommunene / OpenStreetMap / NASA / Meti
NYE EIERE: Denne luksusvillaen på Frogner i Oslo ble opprinnelig lagt ut med en prisantydning på 100 millioner kroner. Nå er eiendommen solgt for et mer beskjedent beløp. Foto: 1881.no / Norkart AS / Geovekst og kommunene / OpenStreetMap / NASA / Meti Vis mer
Publisert

Etter tre år, massive priskutt og bred medieomtale har Kristian Haug omsider fått solgt byvillaen i Sigyns gate på Frogner i Oslo.

Eiendomsutvikleren kjøpte det som opprinnelig var en slitt enebolig for i overkant av 30 millioner kroner i 2017. Deretter investerte han en tilsvarende sum på totalrenovering av huset.

I utgangspunktet krevde Haug 100 millioner kroner for eiendommen. Så ble prisen kuttet til 80 millioner, før den til slutt endte med en utropspris på 70 millioner.

- Drømmehus

For den summen kunne kjøper sikre seg en villa på 656 kvadrat, med seks soverom, vinkjeller, egen praktikantdel og dobbeltgarasje - blant annet. På minussiden ligger boligen tett inntil trafikkstøy i Kirkeveien.

- Dette er en helt praktfull villa. Et drømmehus, etter min mening. Her har ny eier gjort et kjempekjøp, sier eiendomsmegler Anders Langtind i Privatmegleren til Børsen.

Tall fra eiendomsverdi viser at luksusboligen ble solgt for 67 millioner kroner.

- Glad på kjøpers vegne

Oppdraget var opprinnelig i hendene til eiendomsmegler Jan Fredrik Bonde. Så overtok Langtind for halvannet år siden, og med bistand fra den profilerte eiendomsmegleren, Hans Houeland, gikk et kjøp omsider i boks.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer