En av Norges dyreste: Omsider solgt

Frogner-villaen har ligget ute på markedet i flere år. Dette ble den solgt for.

NYE EIERE: Denne luksusvillaen på Frogner i Oslo ble opprinnelig lagt ut med en prisantydning på 100 millioner kroner. Nå er eiendommen solgt for et mer beskjedent beløp. Foto: 1881.no / Norkart AS / Geovekst og kommunene / OpenStreetMap / NASA / Meti
NYE EIERE: Denne luksusvillaen på Frogner i Oslo ble opprinnelig lagt ut med en prisantydning på 100 millioner kroner. Nå er eiendommen solgt for et mer beskjedent beløp. Foto: 1881.no / Norkart AS / Geovekst og kommunene / OpenStreetMap / NASA / Meti Vis mer
Publisert

Etter tre år, massive priskutt og bred medieomtale har Kristian Haug omsider fått solgt byvillaen i Sigyns gate på Frogner i Oslo.

Eiendomsutvikleren kjøpte det som opprinnelig var en slitt enebolig for i overkant av 30 millioner kroner i 2017. Deretter investerte han en tilsvarende sum på totalrenovering av huset.

I utgangspunktet krevde Haug 100 millioner kroner for eiendommen. Så ble prisen kuttet til 80 millioner, før den til slutt endte med en utropspris på 70 millioner.

- Drømmehus

For den summen kunne kjøper sikre seg en villa på 656 kvadrat, med seks soverom, vinkjeller, egen praktikantdel og dobbeltgarasje - blant annet. På minussiden ligger boligen tett inntil trafikkstøy i Kirkeveien.

- Dette er en helt praktfull villa. Et drømmehus, etter min mening. Her har ny eier gjort et kjempekjøp, sier eiendomsmegler Anders Langtind i Privatmegleren til Børsen.

Tall fra eiendomsverdi viser at luksusboligen ble solgt for 67 millioner kroner.

- Glad på kjøpers vegne

Oppdraget var opprinnelig i hendene til eiendomsmegler Jan Fredrik Bonde. Så overtok Langtind for halvannet år siden, og med bistand fra den profilerte eiendomsmegleren, Hans Houeland, gikk et kjøp omsider i boks.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.