En million svarte TV-skjermer

Get og Discovery har ikke klart å bli enige. Nå har en million Get-kunder mistet blant annet TVNorge, Max, Fem og Eurosport.

BRUDD: Get og Discovery har ikke klart å bli enige om ny avtale. Dermed mistet Get-kunder tilgangen til Discovery sine kanaler i dag. Dette gjelder blant annet TVNorge, MAX, Fem, Vox og Eurosport. Vis mer
Publisert

Get og Discovery har ikke klart å bli enige om ny distribusjonsavtale.

Dermed er nå blant annet TVNorge, Max, Fem, Vox og Eurosport-kanalene borte fra skjermene til alle Gets kunder.

Det skriver Telia, som eier Get, i en pressemelding tidlig tirsdag morgen.

– Til alle våre kunder vil jeg si beklager, skriver Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge i en pressemelding.

- Dette er ikke en løsning vi har ønsket. Vi har jobbet hardt med å la våre seere ha tilgang på sine vante kanaler mens vi forhandler, men dessverre har ikke Discovery ønsket dette, skriver Kaalen videre.

Blir tilgjengelig på Dplay

Discovery opplyser til NTB at de mener Get krever å få betale mindre enn markedspris for innholdet.

– Heldigvis betyr utviklingen i TV-markedet at det finnes flere alternativer, både for oss og TV-seerne. Vi velger derfor heller å tilby alt innholdet vårt til seerne direkte via vår strømmetjeneste Dplay og via de andre norske distributørene framover, sier kommunikasjonsdirektør Espen Skoland i Discovery til NTB.

25 ekstrapoeng

Get tilbyr på sin side kundene sine 25 ekstra poeng i sin strømmetjeneste, som plaster på såret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer