Eiendomsmeklerens beskjed til førstegangskjøpere:

- Endre tankegang

Er du på utkikk etter leilighet, men unngår å dra på visninger på dem som er for nære «limiten» din? Da bør du tenke deg om to ganger, og kanskje gjøre dette neste gang, ifølge eiendomsmeklerfullmektig.

KREVENDE BOLIGMARKED: Eiendomsmeklerfullmektig Michelle Lehn Jensen forteller om et krevende boligmarked i Oslo, og ber førstegangskjøpere endre tankegang for å unngå unødvendig prisstigning. Foto: Eie eiendomsmegling
KREVENDE BOLIGMARKED: Eiendomsmeklerfullmektig Michelle Lehn Jensen forteller om et krevende boligmarked i Oslo, og ber førstegangskjøpere endre tankegang for å unngå unødvendig prisstigning. Foto: Eie eiendomsmegling Vis mer
Publisert

Førstegangskjøpere, budrunder, Oslo. Blander man dette sammen i dagens marked, får man en cocktail som byr på utfordringer. Det vet eiendomsmeklerfullmektig i Eie eiendomsmegling, Michelle Lehn Jensen, alt om.

- Førstegangskjøpere vet ikke hva de skal ha, men de er sikre på én ting: De vil ha en leilighet til lavest mulig pris, sier hun til Børsen.

I et Facebook-innlegg beskriver hun en problematikk som gjør dette vanskelig å oppfylle i hovedstaden om dagen, og viser til et eksempel da hun selv skulle selge en leilighet i forrige uke.

«En dag etter at den ble lagt ut, ble jeg oppringt av en som spurte: «Hvorfor er denne leiligheten dyrere enn alle de andre i Oslo sentrum?» Jeg spurte om han kunne vise til noen konkrete eksempler, og han sendte meg to annonser for leiligheter som lå ute for henholdsvis 2 990 000 og 3 100 000 kroner. Jeg fulgte opp med å spørre om han faktisk trodde de kom til å gå for de prisene, og han svarte: «Nei, alt går jo for 300 000 til 400 000 kroner over prisantydning om dagen», skriver Jensen i innlegget.

- Nettopp! poengterer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer