Et ras av flyinnstillinger

Norwegian kansellerer en rekke avganger etter marerittdøgnet.

MANGE KANSELLERINGER: Flere flyavganger er innstilt hos flyselskapet Norwegian tirsdag. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. Arkivfoto: Jon Olav Nesvold / NTB
MANGE KANSELLERINGER: Flere flyavganger er innstilt hos flyselskapet Norwegian tirsdag. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. Arkivfoto: Jon Olav Nesvold / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste døgnet har Norwegian stått i kraftige stormkast.

Først sa regjeringen nei til utvidet pengestøtte - en avgjørelse som har sendt aksjen i kjelleren. Som en direkte konsekvens permitterer også flygiganten ytterligere 1600 ansatte, og setter 15 av 21 fly på bakken.

Den kraftige reduksjonen i antall ruter vil også ramme passasjerene. Tirsdag blinker Avinors tavle med oversikt over Norwegians flyavganger rødt.

Overfor Børsen opplyser selskapet at 25 innenriksflyvninger er kansellert i dag.

- På grunn av regjeringens nei til å støtte oss videre, er vi nødt til å redusere operasjonen vår betydelig, også i Norge. Det betyr dessverre at 25 innenriksflygninger er kansellert i dag, sier talsperson i Norwegian, Christer Baardsen.

Dersom flyet blir innstilt, skal flyselskapet tilby deg tre alternativer, ifølge Forbrukerrådet:

  • Refusjon.
  • Omruting så snart som mulig.
  • Omruting på et seinere tidspunkt.

- Kunder som har bestilt direkte med oss og blir berørt av kanselleringer eller endringer, vil bli kontaktet av oss. Kunder som har bestilt gjennom et reisebyrå oppfordres til å ta kontakt med reisebyrået for å holde seg oppdatert på eventuelle endringer, fortsetter Baardsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer