Høyre-giver:

- Et vanvittig svik

Bunnpris-arving og milliardær Christian Lykke, som er blant dem som har bladd opp for høyresiden, omtaler Sindre Finnes' aksjehandel som «uforståelig».

DAGLIGVAREBARON: Styreleder og eier av dagligvarekjeden Bunnpris, og Høyre-giver Christian Lykke (48). Foto: Vidar Ruud / NTB
DAGLIGVAREBARON: Styreleder og eier av dagligvarekjeden Bunnpris, og Høyre-giver Christian Lykke (48). Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Publisert

Lykke, som bladde opp 100 000 kroner for Høyres valgkamp i Trondheim, sier at han så vidt har fått med seg saken i media i dag på grunn av en flyreise, men er likevel klar i sin dom:

- Dersom Finnes forsettlig har forsøkt å skjule det han har drevet med, er det et vanvittig svik mot ektefellen sin. Uforståelig også, sier han.

- Om han trengte spenning i livet sitt, burde han i stedet spilt på hest, fortsetter han.

- Er det rett av Solberg å fortsette som Høyre-leder i lys av dette?

- Jeg har ikke noen mindre tillit til Solberg av denne grunn.

Børsen har forsøkt å få en kommentar fra Finnes fredag, uten hell.

- Har min fulle støtte og sympati

Christian Ringnes (69), som har gitt over 700 000 kroner i støtte til Høyre før årets valgkamp, skriver i en SMS til Børsen at han fortsatt har tillit til Erna Solberg.

- Erna har min fulle støtte og sympati. Ut fra hva jeg har lest og hørt ser det ut som om hun er blitt lurt trill rundt av sin ektemake. Det er beklagelig, men rokker ikke ved min tillit til henne. Jeg har alltid opplevd henne som en ærlig person med stor integritet, lyder det fra Ringnes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.