Coronapass:

Etter dette eksploderte salget

Vaksinerte og «beskytta »nordmenn trenger ikke lenger å oppholde seg på karantenehotell. - Antall bestillinger økte markant etter denne nyheten, sier kommunikasjonsrådgiver i Norwegian Eline Skari.

CORONASERTIFIKAT: Helseminister Bent Høie sier at en midlertidig løsning for coronasertifikat er på plass innen 11. juni. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kunne helse- og omsorgsminister Bent Høye dele nyheten om at et verifiserbart coronasertifikat vil være klart til innenlands bruk 11. juni.

I mellomtida innfører regjeringen en midlertidig løsning fra 3. juni, som innebærer at vaksinerte og «beskytta» reisende ikke må på karantenehotell, men kan ta karantenen hjemme eller et annet sted.

Nyheten har resultert i at flyselskapene nå opplever stor pågang.

Mange reiser i juli

Kommunikasjonsrådgiver i Norwegian Eline Skari sier til Børsen at antall bestillinger økte markant etter regjeringens pressekonferanse onsdag 2. juni.

- Etter en lang periode med mange reiserestriksjoner på grunn av pandemien, merker vi nå at interessen for å booke reiser i sommer og utover høsten øker fra uke til uke, sier Skari.

Hun forteller at mange skal reise i juli, men at det også er en jevn spredning utover høsten.

- I Norge har vi flest bestillinger til byene Bergen, Stavanger og Trondheim, og når det gjelder utlandet opplever vi en økt interesse for reiser til Spania, Frankrike, Hellas og Kroatia, sier Skari.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer