Etter kollapsen: Selger livsverket til Norge

Ringnes-selskap står for oppkjøpet.

HJELP AV NORSKE MUSKLER: Dermanordic bekrefter at de har inngått en langsiktig samarbeidsavtale med Isabella Löwengrip og Pingis Hadenius. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
HJELP AV NORSKE MUSKLER: Dermanordic bekrefter at de har inngått en langsiktig samarbeidsavtale med Isabella Löwengrip og Pingis Hadenius. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren Isabella Löwengrip (29) selger livsverket Löwengrip Beauty til det norske selskapet Dermanordic.

Det bekrefter Henning Nielsen, administrerende direktør i Dermanordic, til Børsen.

- Vi har store ambisjoner om å vokse som varemerke framover. Vi er et salgsselskap innenfor kosmetikk og har holdt på i over 30 år. Vi har også distribuert Löwengrips produkter siden sommeren 2018, sier han.

Dermanordic eies også delvis av Christian Ringnes, som henviser videre til Nielsen når Børsen tar kontakt.

Det er ukjent hvor mye selskapet betalte for oppkjøpet.

- Spennende nyhet

For Löwengrip og medgründer Pingis Hadenius betyr oppkjøpet imidlertid at selskapet driftes videre med norske muskler. Nielsen opplyser at Löwengrip skal ha en rolle i selskapet også framover - der hun blant annet skal jobbe med markedsføring.

- Vi får hjelp av Isabella, og hun blir med etter oppkjøpet. Vi har inngått en langsiktig samarbeidsavtale med Löwengrip, sier Henning Nielsen.

Influenseren selv har vært ordknapp om begivenheten, men varslet tirsdag morgen at hun gikk spennende tider i møte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer