Etterlyser mystisk mann etter milliardær-drap

Kanadisk politi ber om hjelp til å identifisere en mistenkt drapsmann, fire år etter at milliardær-paret ble drept.

MISTENKELIG: Politiet i Toronto mistenker at personen i videoen kan knyttes til drapet på milliardærparet Barry and Honey Sherman fra 2017. Video: Toronto Police Service Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ekteparet Barry og Honey Sherman ble sist sett i live 13. desember 2017. To dager seinere ble de to funnet døde ved bassenget i kjelleren i huset hvor paret bodde, i Toronto i Canada.

I fire år har politiet etterforsket hendelsen. De vet fortsatt ikke hvem som drepte Sherman-paret.

Tirsdag gikk politiet ut med en overvåkningsvideo fra drapsnatta. Den viser en uidentifisert mann som går i nærheten av åstedet.

- Vi har klart å identifisere det store flertallet av personer som er på videoen. Vi står igjen med ett menneske, som vi ikke har klart å identifisere, sa politiinspektør Brandon Price på en pressekonferanse tirsdag, ifølge den kanadiske kringkasteren CBC.

Legemiddel-sjef

Barry Sherman grunnla legemiddelselskapet Apotex, og tjente milliarder av dollar på det. Selskapet har over 8000 ansatte og omsatte i 2018 for over tre milliarder kanadiske dollar. Selskapet er blant Canadas største legemiddelprodusenter, og de produserer et bredt utvalg av legemidler.

I selskapets spede begynnelse tapte Barry så mye penger at kona oppfordret ham til å skrinlegge hele prosjektet. Noen år seinere begynte selskapet å tjene penger, før det virkelig tok av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer