Etterlyser mystisk mann etter milliardær-drap

Kanadisk politi ber om hjelp til å identifisere en mistenkt drapsmann, fire år etter at milliardær-paret ble drept.

MISTENKELIG: Politiet i Toronto mistenker at personen i videoen kan knyttes til drapet på milliardærparet Barry and Honey Sherman fra 2017. Video: Toronto Police Service Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ekteparet Barry og Honey Sherman ble sist sett i live 13. desember 2017. To dager seinere ble de to funnet døde ved bassenget i kjelleren i huset hvor paret bodde, i Toronto i Canada.

I fire år har politiet etterforsket hendelsen. De vet fortsatt ikke hvem som drepte Sherman-paret.

Tirsdag gikk politiet ut med en overvåkningsvideo fra drapsnatta. Den viser en uidentifisert mann som går i nærheten av åstedet.

- Vi har klart å identifisere det store flertallet av personer som er på videoen. Vi står igjen med ett menneske, som vi ikke har klart å identifisere, sa politiinspektør Brandon Price på en pressekonferanse tirsdag, ifølge den kanadiske kringkasteren CBC.

Legemiddel-sjef

Barry Sherman grunnla legemiddelselskapet Apotex, og tjente milliarder av dollar på det. Selskapet har over 8000 ansatte og omsatte i 2018 for over tre milliarder kanadiske dollar. Selskapet er blant Canadas største legemiddelprodusenter, og de produserer et bredt utvalg av legemidler.

I selskapets spede begynnelse tapte Barry så mye penger at kona oppfordret ham til å skrinlegge hele prosjektet. Noen år seinere begynte selskapet å tjene penger, før det virkelig tok av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.