«Ex on the Beach»-blemme: - Kostet 200 000

Avdekket betydelige skader på luksushytta etter innspillingen av «Ex on the Beach - Afterski».

KASTER GLASS: «Ex on the beach Norge»-gjengen utgjorde store skader på den lånte hytta i Hemsedal under innspillingen. Video: Discovery+ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Grunnet coronasituasjonen ble produksjonen av det populære realityprogrammet «Ex on the Beach» i år flyttet til det norske høyfjellet, nærmere bestemt Hemsedal.

Ikke alle er like begeistret for «skandale-realityen». Blant annet gjorde bygdas ordfører sitt for å stoppe innspillingen, uten hell.

Han mente nemlig at produksjonsselskapet ikke hadde vært helt ærlige om hvilket program som skulle spilles inn. Han var også tydelig på at de ikke ønsket et slikt program velkommen i kommunen.

Ikke bekymret

En som ikke var bekymret i forkant var Kjetil Bjørnberg, som leide ut hytta si til Rubicon og Nordisk Film TV, som står bak programmet.

- De ringte meg og spurte om å leie hytta en måned, det hadde jeg ingen problemer med, sier Bjørnberg til Børsen.

Han forteller at hytta koster fra 79 000 kroner i uka å leie. For en helg tar han 35 000 kroner eller mer.

- Dette er ei hytte til nesten 30 millioner, så det skulle bare mangle.

«Ex on the Beach - Afterski»-produksjonen måtte ut med en høyere pris enn vanlig, men Bjørnberg ønsker ikke oppgi den nøyaktige summen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.