Boligsalg 2021

«Exit»-villa kan bli din

- Du kan gjerne arrestere meg på prisen. Den er stiv. Men jeg tror den er riktig.

LUKSUS: Villaen som er bebodd av karakteren William i NRK-serien «Exit» kan bli din. Foto: Arne Schram/Inviso Vis mer
Publisert

Villaen som i TV-serien «Exit» er bebodd av karakteren William finnes selvfølgelig også i virkeligheten. Nå kan den bli din. Du må bare bla opp 24 millioner kroner og krysse fingrene for at ingen byr over.

- Det er markedet som bestemmer prisen. Noe tilsvarende på Bygdøy eller øyene utenfor Oslo ville fått en helt annen prisantydning. Så det handler om å identifisere den typiske kjøperen. Og det er flere enn man skulle tro som kan betale 24 millioner kroner, sier eiendomsmekler og partner Stian Pøhner i Nordvik.

Definere kjøperen

Han har allerede booket inn sju visninger etter at Oppegård-eiendommen ble lagt ut for salg fredag.

- Den typiske kjøpegruppen er 50 pluss, som synes det er praktisk at alt er på ett plan. Men jeg har også blitt kontaktet av unge par med barn og god økonomi. På mange måter er dette en drømmebolig, men flere unike kvaliteter, sier Pøhner til Børsen.

Prisantydningen gir en kvadratmeterpris på 100 000 kroner.

- Det er høyt priset. Du må gjerne arrestere meg på prisen. Men jeg tror vi ligger i et riktig prisbilde. Du har kort vei til byen, samtidig som du er utenfor gryta. Og behovet for ei hytte på Hvaler blir ikke det samme for den som bor her, sier mekleren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.