Falt fra luksuscruise: - Elsket cruiselivet

Forloveden i sorg etter at Ronnie (35) falt i havet fra cruiseskipet Carnival Magic.

FALT: Det har blitt gjennomført store søk etter 35-åringen, men uten hell. Her er skipet avbildet januar i år. Foto: Amy Harris / Invision / AP / NTB
FALT: Det har blitt gjennomført store søk etter 35-åringen, men uten hell. Her er skipet avbildet januar i år. Foto: Amy Harris / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Natt til mandag gikk det fryktelig galt da Ronnie Lee Peale Jr. (35) lente seg mot et rekkverk om bord luksuscruise-skipet Carnival Magic.

35-åringen havnet i vannet mens skipet lå cirka 300 kilometer utenfor Jacksonville i Florida. Skipet var på vei tilbake fra en tur til Bahamas.

- Elsket cruiselivet

Carnival Cruise Line, selskapet som eier skipet, sier til Business Insider at en gjennomgang av overvåkningsbilder bekrefter at han lente seg mot rekkverket fra lugarbalkongen, og falt i vannet rundt klokka 4.10 grytidlig mandag.

- Han elsket cruiselivet, forteller den savnedes forlovede, Jennilyn Michelle Blosser, til WTKR.

- Det å kunne drikke, gamble og sosialisere gjorde at han var i sitt ess, legger hun til.

Søkt uten hell

Mannskap både i lufta og til vanns har søkt etter amerikaneren i et område på 13 000 kvadratkilometer, uten hell. Den amerikanske kystvakta har nå avsluttet søket etter 35-åringen, ifølge CNN.

- Da jeg ikke kunne finne ham, ringte jeg moren hans for å spørre om hun hadde snakket med ham. Det hadde hun ikke, sier Blosser til kanalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer