Bjørn Dæhlie:

Får ikke napp

Kremhytta i vinterparadiset, som tilhører skilegendens selskap, har ligget ute siden i høst uten napp. Det haster ikke med salg, ifølge mekler.

INVESTOR: Bjørn Dæhlie, som etter skikarrieren har gjort det stort som investor, har foreløpig ikke lykkes med å selge luksushytta. Foto: Terje Pedersen / NTB
INVESTOR: Bjørn Dæhlie, som etter skikarrieren har gjort det stort som investor, har foreløpig ikke lykkes med å selge luksushytta. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere skikongen Bjørn Dæhlie eier en tredjedel av Trysil Prosjektinvest.

Selskapet har siden i fjor høst forsøkt å selge en praktfull luksushytte i vinterparadiset Trysil.

- Unik

Summen de ber om, er 29 millioner kroner. Så langt ingen vært villige til å punge ut. Estate Nyheter omtalte saken først.

Ifølge ansvarlig mekler, Petter Birkrem i Privatmegleren Ullevål, er det uaktuelt å senke prisen.

- Nei, det vurderer de ikke. Det er en unik eiendom. Og hvis du treffer den rette, er det innafor tenker vi, sier Birkrem til Børsen.

- Ligger perfekt til

Når Børsen slår på tråden, er det straks to budrunder på gang, knyttet til to andre millionhytter. Den travle mekleren vedgår at han er «litt stressa».

I påska har den profilerte mekleren og kollegaen hele 46 visninger for hytter i Trysil.

Om den aktuelle Dæhlie-hytta har han naturligvis bare lovord:

- Det er et stort hyttetun, med en stor hovedhytte, en gjestehytte og et stabbur som er en boenhet, og en dobbel garasje med skibod. Den har gangavstand til restauranter og ligger helt inntil bakken. Alle nesten sklir rett forbi, så den ligger perfekt til, selger Birkrem inn hytta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.