Hanne Sørvaag:

Får ikke solgt

I et halvt år har artisten forsøkt å selge Oslo-leiligheten.

SLITER MED SALG: I snart et halvt år har artist Hanne Sørvaag forsøkt å selge leiligheten i Oslo. Foto Kristin Svorte / Dagbladet
SLITER MED SALG: I snart et halvt år har artist Hanne Sørvaag forsøkt å selge leiligheten i Oslo. Foto Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Publisert

I starten av november ble Oslo-leiligheten til artist Hanne Sørvaag (43) lagt ut for salg. Toppleiligheten på 136 kvadratmeter ble lagt ut med en prisantydning på 11 250 000 kroner, uten at noen slo til.

I januar ble prisen dumpet med 350 000 kroner, men det var ikke nok til å få en kjøper på kroken.

Leiligheten ble så fjernet fra markedet, før den ble lagt ut på Finn.no på nytt mandag, sier eiendomsmekler Anders Andersen til Børsen.

Personlig stil

Hanne Sørvaag sier til Avisa Oslo at hun er sikker på å få solgt leiligheten på St. Hanshaugen, selv om det tar tid.

- Jeg har måttet smøre meg med tålmodighet, men folk sitter nok mer på gjerdet nå, sier hun.

Sørvaag kjøpte leiligheten i 2015 for 5 900 000 kroner. At det er hun som eier den er ikke vanskelig å se ut fra bildene. I tillegg til en rekke bilder av henne selv, er det også satt opp et digert maleri av henne med gitaren i hendene.

- Jeg har tatt vekk alle personlige bilder av familie og venner, men har beholdt litt av meg. Mekleren sa at han synes det var kult, så da beholdt jeg det, forklarer hun til AO.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.