Får oppfylt hyttedrømmen

Jon Almaas har fått grønt lys av kommunen.

SJELDEN MULIGHET: Programleder Jon Almaas sikret seg en ferieperle til 13,2 millioner kroner i Kragerø. Reporter: Celina Morken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor ble det kjent at programleder Jon Almaas (53) og kona Ellen Christin Heider (54) hadde oppgradert til en større ferieperle på Bærø i Kragerø.

Tomta, som rommer 17,5 mål, har ei hovedhytte, et innredet eldhus og et båthus. Eiendommen er også utstyrt med egen brygge og privat strandlinje.

Helt optimalt var det likevel ikke. I oktober kom det fram at ekteparet ønsket å gjøre flere endringer på hytta i mangemillionersklassen.

Fått tillatelse

Almaas og kona sendte dermed en søknad til kommunen som blant annet omfattet fasadeendringer på hovedhuset, samt oppgraderinger innendørs.

Nå har Kragerø kommunen godkjent planene, og dermed kan Almaas sette i gang med renoveringsplanene, skriver Kragerø Blad Vestmar.

- Bygningsmyndigheten kan ikke se at omsøkte fasadeendring medføreren vesentlig endring i bygningens karakter, og anser derfor byggets arkitektoniske kvalitet som ivaretatt, heter det i plan- og bygningssjef Grethe Krokstad og konsulent Elsa Sveindal Rosfjords vurdering, gjengitt av Kragerø Blad Vestmar.

Tiltakene innebærer blant annet å bytte og utvide alle vinduer. De nye vinduene vil ha samme farge og utforming som eksisterende. Paret vil også bytte terrassedør og utvide den noe i bredde og høyde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer