Får toppjobb

Den profilerte økonomen Kari Due-Andresen blir toppsjef i Akershus Eiendom.

Sjeføkonom og analysesjef i Akershus Eiendom, Kari Due-Andresen. Foto: Helge Brekke / Akershus Eiendom
Sjeføkonom og analysesjef i Akershus Eiendom, Kari Due-Andresen. Foto: Helge Brekke / Akershus Eiendom Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kari Due-Andresen overtar som daglig leder etter Petter Nylend fra nyåret. Hun skal riktignok fortsette som sjeføkonom og faglig ansvarlig for analysevirksomheten.

- Kari Due-Andresen er en av Norges aller dyktigste og mest anerkjente sjeføkonomer. På de to årene hun har jobbet hos oss, har hun i tillegg utvist meget gode lederegenskaper som leder av vår viktige analyseavdeling. Akershus Eiendom har alltid ønsket å gi rom for og å løfte frem flinke folk. For styret var Kari det absolutte førstevalget, og hun blir en svært god arvtaker etter Petter Nylend når han nå ønsker å bruke alt sitt fokus på å være megler i transaksjonsmarkedet, sier styreleder Roar Sandnes.

Due-Andresen ser fram til sin nye rolle, men presiserer at hun fortsatt skal ha det faglige ansvaret og lede analysearbeidet i Akershus Eiendom.

- Jeg gleder meg veldig til å ta over roret for dette utrolig spennende selskapet med en så suveren posisjon i det norske eiendomsmarkedet. Men jeg vil alltid også være analytiker, og det skal jeg fortsette med i min doble rolle som både Managing Partner og sjeføkonom.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer