- FBI vil snakke med Celina Midelfart

FBI vil spørre ut Celina Midelfart om Jeffrey Epstein-forbindelsen.

OPPSIKTSVEKKENDE: I Se og Hør blir det hevdet at Celina Midelfart på 1990-tallet hadde en relasjon til overgrepsdømte Jeffrey Epstein. Nå vil FBI ha tak i henne. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
OPPSIKTSVEKKENDE: I Se og Hør blir det hevdet at Celina Midelfart på 1990-tallet hadde en relasjon til overgrepsdømte Jeffrey Epstein. Nå vil FBI ha tak i henne. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Celina Midelfart (46) er den siste nordmannen i rekka som knyttes til den avdøde, overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epstein. Det skriver Se og Hør i sin tirsdagsutgave.

Midelfart uttaler at hun ikke har hatt kontakt med Epstein siden 1996/1997.

- Jeg hadde penger plassert hos Bear Sterns under hans ansvar på midten av 1990-tallet da jeg studerte i New York. Han inngikk i en felles forretningsmessig bekjentskapskrets. Jeg har ikke hatt noe med ham å gjøre siden 96/97, skriver Celina Midelfart i en melding til DN.

Børsen har stilt flere spørsmål til Midelfart om denne saken. Vi kommer tilbake med hennes eventuelle svar.

Mandag ble det kjent at kronprinsesse Mette-Marit møtte Epstein flere ganger i en periode på tre år, noe hun nå har beklaget.

Tidligere statsråd Terje Rød-Larsen, som leder tankesmia International Peace Institute, har mottatt flere millioner kroner av Epstein, ifølge DN. Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik fikk også tilbud om støtte fra Epstein, men takket nei etter å ha sjekket bakgrunnen hans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.