Feil om dødsfall på norskeid cruiseskip

Det stemmer ikke at en italiener døde på et britiskregistrert cruiseskip eid av norske Fred. Olsen Cruise Lines, som la til kai på Cuba onsdag, slik NTB meldte onsdag.

TIL KAI: Skipet MS Braemar hadde 682 passasjerer og 381 mannskaper om bord da det la til kai på Cuba. Foto Ramon Espinosa / AP / NTB scanpix
TIL KAI: Skipet MS Braemar hadde 682 passasjerer og 381 mannskaper om bord da det la til kai på Cuba. Foto Ramon Espinosa / AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NTB meldte i går at en person på cruiseskipet MS Braemar døde av coronavirus. Det er feil. opplyser Fred. Olsen Cruise Lines til NTB.

NTB har derfor valgt å beklage feilen og trekke saken. Den opprinnelige saken slik den ble publisert ligger under.

---

En italiener døde på et britiskregistrert cruiseskip eid av norske Fred. Olsen Cruise Lines, som la til kai på Cuba onsdag.

Skipet MS Braemar har flere enn 1.000 personer om bord, inkludert fem bekreftede smittetilfeller med koronaviruset og 50 isolert med influensalignende symptomer.

Cubas regjering sa ja til å la skipet legge til kai ved industrihavna Mariel 45 kilometer vest for hovedstaden Havanna av humanitære årsaker.

– Vi er veldig takknemlige for den cubanske regjeringens samarbeid, sa den britiske utenriksministeren Dominic Raab.

Passasjerene og mannskapet vil bli fraktet til Storbritannia ved hjelp av fire fly og være forpliktet til selvisolasjon i 14 dager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer