Leserrekord for Dagbladet

Feirer rekord: - Utrolig heftig

Dagbladet setter nye rekorder.

VILL VEKST: Dagbladets redaksjon, her representert ved vaktsjef Thomas Sæbø, redaksjonssjef Hege Varsi og vaktsjef Jesper Nordahl Finsveen, har god grunn til å smile bredt. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
VILL VEKST: Dagbladets redaksjon, her representert ved vaktsjef Thomas Sæbø, redaksjonssjef Hege Varsi og vaktsjef Jesper Nordahl Finsveen, har god grunn til å smile bredt. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På litt under to og et halvt år har Dagbladet doblet trafikken målt i daglige lesere på mobil. Nå har også sjefredaktør Alexandra Beverfjord dobbel grunn til å juble, for ferske tall viser at november ble en rekordmåned for avisa.

Hun kan nemlig feire at mer enn 1,4 millioner lesere har valgt å lese Dagbladet på mobil hver dag i november. Toppsjefen knytter den sterke veksten til avisas storsatsing på breaking news.

- I juni 2018 hadde Dagbladet 600 000-700 000 daglige unike brukere på mobil. I november 2020 hadde vi doblet dette til 1,4 millioner daglige unike brukere på mobil. Vi er utrolig glade for at så mange nordmenn setter pris på innholdet vårt. I samme periode har vi nær doblet antallet digitale abonnenter på Dagbladet Pluss, og vi har triplet antall daglig startede strømmer på Dagbladet TV, sier Beverfjord.

I løpet av årets elleve første måneder kan Dagbladet vise til en økning i unike brukere på mobil på hele 34 prosent, ifølge tall fra avisa.

- Utrolig heftig

For å forklare de sterke novembertallene viser sjefredaktør Beverfjord til en hektisk nyhetsmåned preget av økende smittetall og nye tiltak fra myndighetene, og ikke minst presidentvalget i USA og de historiske følgende valget allerede har fått.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer