Ferd-arving kutter prisen på luksusleilighet

Ble trukket fra markedet i desember.

WALK IN-GARDEROBE: Katharina Andresen har lagt ut boligen for salg på ny. Denne gang er prisen justert ned. Foto: Privatmegleren
WALK IN-GARDEROBE: Katharina Andresen har lagt ut boligen for salg på ny. Denne gang er prisen justert ned. Foto: Privatmegleren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober avslørte milliardærarving Katharina Andresen (24) at hun ville flytte fra Norge for å studere i London. I den forbindelse besluttet 24-åringen å legge ut Frogner-leiligheten til salgs.

Til den nette sum av 16,5 millioner kroner - 6,5 millioner kroner mer enn det hun selv betalte et drøyt år tidligere - kunne man friste med to soverom, stue, spisestue, kjøkken og to bad, fordelt over 192 kvadratmeter.

SELGER LEILIGHET: Katharina Andresen selger Frogner-leiligheten, nå som hun flytter til England for å studere. Her på Se og Hørs kjendisgalla i starten av november. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SELGER LEILIGHET: Katharina Andresen selger Frogner-leiligheten, nå som hun flytter til England for å studere. Her på Se og Hørs kjendisgalla i starten av november. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

I begynnelsen av desember ble boligannonsen imidlertid trukket fra markedet. Torsdag er den tilbake - med et kutt i prisantydningen på 300 000 kroner. Dermed er prisen nå på 15,9 millioner kroner.

Megler Hans Houeland i Dyve & Partners forklarer bakgrunnen for avgjørelsen.

- Vi har lyttet til markedet som har kommet med sine tilbakemeldinger, og har derfor justert ned prisen, sier han til Børsen.

- Ikke dårlig tid

Houeland forklarer videre at de i første runde opplevde en interesse fra flere potensielle kjøpere, men at dette likevel ikke resulterte i salg. Han har stor tro på at de i denne omgang vil lykkes.

- Etter at vi la ut annonsen i dag, har vi allerede fått tre telefoner innen en time. Eier har ikke dårlig tid, men vi tror det er gode sjanser for at det kommer tilbud på banen.

Siden Andresen selv kjøpte leiligheten, har den gjennomgått en totalrenovering, ifølge eiendomsmegler Hans Houeland.

- Det er brukt noen millioner på det, uten at jeg vil tallfeste det, sa han til Dagbladet i november.

Far kjøpte drømmeeiendom

Samtidig som Katharina Andresen forsøker å selge sin bolig, har hennes far, Johan H. Andresen, denne uka gått til innkjøp av kremeiendom med «eventyrlig beliggenhet», 18-hulls golfbane og plass til 40 hester.

Prislappen var på svimlende 70 millioner kroner.

Ifølge Moss Avis, som først omtalte kjøpet, omfatter den 2627 mål store eiendommen 352 mål dyrket mark, 63 mål innmarksbeite, 172 mål veier, gårdsplass og annet, 1435 mål skog og en 18-hulls golfbane.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer