Ferd-arving kutter prisen på luksusleilighet

Ble trukket fra markedet i desember.

WALK IN-GARDEROBE: Katharina Andresen har lagt ut boligen for salg på ny. Denne gang er prisen justert ned. Foto: Privatmegleren
WALK IN-GARDEROBE: Katharina Andresen har lagt ut boligen for salg på ny. Denne gang er prisen justert ned. Foto: Privatmegleren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober avslørte milliardærarving Katharina Andresen (24) at hun ville flytte fra Norge for å studere i London. I den forbindelse besluttet 24-åringen å legge ut Frogner-leiligheten til salgs.

Til den nette sum av 16,5 millioner kroner - 6,5 millioner kroner mer enn det hun selv betalte et drøyt år tidligere - kunne man friste med to soverom, stue, spisestue, kjøkken og to bad, fordelt over 192 kvadratmeter.

I begynnelsen av desember ble boligannonsen imidlertid trukket fra markedet. Torsdag er den tilbake - med et kutt i prisantydningen på 300 000 kroner. Dermed er prisen nå på 15,9 millioner kroner.

Megler Hans Houeland i Dyve & Partners forklarer bakgrunnen for avgjørelsen.

- Vi har lyttet til markedet som har kommet med sine tilbakemeldinger, og har derfor justert ned prisen, sier han til Børsen.

- Ikke dårlig tid

Houeland forklarer videre at de i første runde opplevde en interesse fra flere potensielle kjøpere, men at dette likevel ikke resulterte i salg. Han har stor tro på at de i denne omgang vil lykkes.

- Etter at vi la ut annonsen i dag, har vi allerede fått tre telefoner innen en time. Eier har ikke dårlig tid, men vi tror det er gode sjanser for at det kommer tilbud på banen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer