Festet for 100 000 - stakk fra regninga

Ungdommer spiste, drakk og tok massasje for 100 000 kroner på Norefjell, men var ikke like interessert da regninga kom.

- FREKT: Hotelldirektør ved Norefjell Ski & Spa forteller at de fattet mistanke om svindel og dermed kontaktet politiet. Foto: Halvard Alvik / NTB scanpix
- FREKT: Hotelldirektør ved Norefjell Ski & Spa forteller at de fattet mistanke om svindel og dermed kontaktet politiet. Foto: Halvard Alvik / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En 18 år gammel mann er pågrepet etter å ha forsøkt å lure seg fra regningen etter å ha festet for nesten 100 000 kroner på Norefjell ski & spa.

- Det var en gruppe unge mennesker som i flere dager hadde drukket, spist, tatt massasje, leid ski og festet i vei uten å betale for seg, sier operasjonsleder Marianne Mørch i Sørøst politidistrikt til NTB.

Da regningen skulle gjøres opp torsdag formiddag prøvde en 18 år gammel mann, som er hovedmistenkt i saken, å lure betjeningen på hotellet til å tro at han hadde betalt. Ifølge operasjonslederen viste mannen fram falske bankoverføringer til betjeningen.

- Skulle spandere

Operasjonsleder sier at tre-fire personer har holdt til i en leilighet på hotellet i noen dager. I tillegg har det vært flere folk som har vært til og fra i leiligheten.

- De hadde opparbeidet seg en regning på opp mot 100.000 kroner. Slik jeg forstår det skulle den siktede spandere på alle, men det spørs vel om han har de pengene, sier Mørch.

Mannen er nå pågrepet og kjørt i arresten i Drammen.

- Der skal han avhøres, så får vi se om han erkjenner noe, sier Mørch.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer