Fikk hakeslepp: - Drøyt

Da Kjell Simensen sjekket regningen etter et restaurantbesøk i Bergen, gjorde han store øyne da han oppdaget hvor mye han hadde betalt for en halvliter øl.

DYR FORNØYELSE: 189 kroner kostet en halvvliter med Hansa på Fjellskål på Fisketorget i Bergen. Litt i stiveste laget, mente Kjell Simensen. Foto: Kjell Simensen
DYR FORNØYELSE: 189 kroner kostet en halvvliter med Hansa på Fjellskål på Fisketorget i Bergen. Litt i stiveste laget, mente Kjell Simensen. Foto: Kjell Simensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tida har store deler av Sør-Norge ligget badet i sol, og også i regnhovedstaden Bergen har det vært nydelig sommervær.

Det kan friste noen hver til å kose seg med en utepils på restaurant, og sånn var det også for Asker-mannen Kjell Simensen (62), som i forrige uke var i Bergen for å se de britiske hardrock-legendene Iron Maiden.

Sammen med dattera bestemte han seg for å gå på sjømatrestauranten Fjellskål på Fisketorget i Bergen for å spise litt fish and chips, med dertil hørende drikke.

«Latterlig dyr»

Det var først da han fikk regningen at han oppdaget at halvliteren med vanlig Hansa-øl han hadde kost seg med var, som han ordlegger seg overfor BA, «latterlig dyr».

Overfor Børsen forteller Simensen at han ikke reagerte på totalsummen da han betalte regningen.

- Det var ikke noen overraskende pris på måltidet. Det koster penger å drive, med lønn til folk og all ting. Men når jeg kaster et ekstra blikk på regningen, så ser jeg at halvliteren koster 189 kroner. Det var litt overraskende, sier Simensen.

- Ja, den prisen skal vel selv Aker Brygge slite med å matche?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer