Fredrik Solvang:

- Fikk luksuscruise av milliardær

NRK-profilen Fredrik Solvang fikk påspandert et luksuscruise av den norske milliardæren Christian Ringnes. Solvang sa ikke fra til NRK.

PÅSPANDERT AV MILLIARDÆR: NRK-profilen Fredrik Solvang fikk påspandert et luksuscruise av milliardæren Christian Ringnes, i forbindelse med milliardærens utsatte bryllup. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
PÅSPANDERT AV MILLIARDÆR: NRK-profilen Fredrik Solvang fikk påspandert et luksuscruise av milliardæren Christian Ringnes, i forbindelse med milliardærens utsatte bryllup. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NRK-profilen Fredrik Solvang fikk i høstferien påspandert et luksuscruise av investoren og milliardæren Christian Ringnes.

Det melder Dagens Næringsliv (DN).

Solvang bekrefter selv overfor avisa at han deltok på cruiset, sammen med om lag 100 andre mennesker, deriblant milliardærene Stein Erik Hagen og Jens Ulltveit-Moe og Ferd-arvingen Katharina Andresen, ifølge DN.

Bryllupscruise

Christian Ringnes og forloveden Lotte Birgitta Inger inviterte rundt 100 mennesker på cruise i høstferien, deriblant NRK-programlederen Solvang.

Cruiset skulle i utgangspunktet feire det planlagte bryllupet mellom Christian Ringnes og Lotte Birgitta Inger. Solvang og samboeren har vært venner med Ringnes og Inger i flere år.

De fikk invitasjon om å være med på bryllupscruise som ble utsatt på grunn av pandemien. I mellomtida ble også bryllupet utsatt.

- De hadde billettene uansett, og hadde invitert hovedsakelig familie, slekt og en del venner. Så det var de samme menneskene som ville vært i bryllupet. Det er bakgrunnen. Jeg var der som ren privatperson, sier Solvang til DN.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.