Runar Vatne

Fikk solgt luksusbolig

Milliardæren Runar Vatne (49) har endelig fått solgt luksusboligen på Frogner.

FIKK SOLGT: Investor Runar Vatne har fått solgt luksusboligen sin på Frogner. Fram til mars i år var han samboer med artisten Alexandra Joner. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
FIKK SOLGT: Investor Runar Vatne har fått solgt luksusboligen sin på Frogner. Fram til mars i år var han samboer med artisten Alexandra Joner. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Investoren har lenge forsøkt å selge luksusboligen i Magnus Barfots gate 10 på Frogner. Etter flere priskutt er den endelig solgt, melder E24.

Børsen skrev i mai 2022 at Vatne hadde lagt ut boligen for salg med en prisantydning på svimlende 40 millioner kroner. Før han la den ut på det åpne markedet, skal han ha ønsket 50 millioner kroner for eiendommen, skriver Finansavisen.

I siste runde var imidlertid prisantydningen 31,75 millioner kroner, men det er ikke kjent hva salgssummen faktisk endte på.

- Lang prosess

- Det har vært en litt lang prosess i et fallende marked. Selger har fått flere bud underveis, og nå dukket det opp en skal/skal ikke-situasjon, hvor han enten kunne putte boligsalget i skuffen eller selge nå. Han landet på det siste, sier eiendomsmekler og daglig leder i Fjord & Partners, Hans Houeland til E24.

I 2008 kjøpte Vatne rekkehuset på 332 kvadratmeter for 13,5 millioner kroner.

TÅREVÅTT: Alexandra Joner deler åpent om tiden rett etter bruddet med eksmannen Runar Vatne. Video: Rød Løper / TV 2. Reporter: Klaus Fjellro. Vis mer

Houeland vil ikke si noe om hvem den nye kjøperen er, eller hva salgssummen endte på.

- Av hensyn til begge parter vil jeg ikke uttale meg om det, men jeg kan si at begge parter er passe fornøyd, sier han til E24.

SOLGT: Det er eiendommen i midten av bildet Vatne nå har fått solgt. Foto: Zovenfra
SOLGT: Det er eiendommen i midten av bildet Vatne nå har fått solgt. Foto: Zovenfra Vis mer

Var samboere

I 2021 ble det kjent at Vatne og hans daværende samboer, artisten Alexandra Joner (33), hadde sikret seg en kremvilla i Kristinelundveien på Frogner. Ifølge DN fikk investoren tilslaget på herskapshuset for den nette sum av 92,5 millioner kroner.

I mars i år ble det imidlertid offentlig kjent at det profilerte forholdet mellom Vatne og Joner var slutt etter ti år.

Runar Vatne er eier og daglig leder i Vatne Capital. Han har bygget opp en svær formue gjennom eiendomsinvesteringer og på børsen. Ifølge Kapital har en formue på 1,5 milliarder kroner og står på 299. plass over Norges rikeste.