Fikk spesialinvitasjon til milliardærens luksusøy

På fredag drar gründer Vilde Regine Tellnes (28) til Richard Bransons luksusøy Necker Island.

I GODT SELSKAP: Tellnes startet Healthy Eats sammen med Arve Førland Eide. På to år har selskapet fått sju faste ansatte, og å er Tellnes plukket ut til å delta i Richard Bransons gründerprogram. Foto: Healthy Eats
I GODT SELSKAP: Tellnes startet Healthy Eats sammen med Arve Førland Eide. På to år har selskapet fått sju faste ansatte, og å er Tellnes plukket ut til å delta i Richard Bransons gründerprogram. Foto: Healthy Eats Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er veldig nervøs og spent.

Det sier Vilde Regine Tellnes (28) til Børsen. Hun er en av gründerne bak bergensselskapet Healthy Eats, som lager såkalte «matvegger» som selger salater og andre sunne alternativer.

Grytidlig fredag morgen setter hun seg på et fly til De britiske jomfruøyer, hvor hun er invitert av mangemilliardæren Richard Branson (72).

Anledningen er et seminar han arrangerer, som har temaet «Hvordan få jordens befolkning til å spise sunnere?» Tellnes er plukket ut til et gründerprogram som Branson har.

Det var Bergensavisen som omtalte saken først.

- Åpne dører

- Vi håper dette kan åpne dører for oss internasjonalt. Vi ønsker å sette søkelys på folkehelse globalt, sier hun.

Hun snakker på inn- og utpust om folkehelse, og hvordan hun mener livsstilssykdommer kunne ha vært unngått med sunnere alternativer lettere tilgjengelig.

- Og så er det miljøaspektet ved å spise grønnere, sier hun.

- Du flyr likevel over halve jordkloden for å komme til seminaret?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer