Karantenehotell

Fikk uønskede karantene-gjester

Eieren av uterestauranten Lekter'n i Skien er fortvilet etter at flere personer fra et karantenehotell like ved har tatt seg til rette på restauranten hans.

BLE BRUKT: Det var på denne restauranten at de ubudne gjestene skal ha tatt seg til rette. Foto: Google Street View
BLE BRUKT: Det var på denne restauranten at de ubudne gjestene skal ha tatt seg til rette. Foto: Google Street View Vis mer
Publisert

- Det er ikke tvil om at personene oppholder seg på karantenehotellet. De kommer rett ut derfra. De oppfører seg som på hotellferie.

Det sier eier av uterestauranten Lekter'n i Skien, Tore Stjernholm Jorkjend til Børsen, etter at han de siste dagene har opplevd flere uønskede gjester som har tatt seg til rette på den flytende restauranten hans.

Det var Telemarksavisa som først omtalte saken.

- De har med seg medbrakt. Vi åpner ikke dørene før på fredag, sier Jorkjend.

Han forteller at de uvedkommende gjestene først ankom restauranten tirsdag.

Frykter gjentagelse

Da restauranteieren oppdaget at noen hadde tatt seg inn på restauranten hans, tok han kontakt med politiet.

- De kom umiddelbart til stedet, men da hadde de fulle mennene fjernet seg. Politiet tar det på alvor, men jeg frykter at det vil gjenta seg. Det er ikke slik at jeg har mulighet til å passe på restauranten døgnet rundt, forklarer Jorkjend.

Operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Eskil Hagen Olsen, bekrefter overfor Børsen at politiet fikk en melding om at flere fulle personer hadde tatt seg inn på restauranten ved 19-tida.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer