Finanseliten ankommer NHOs årsmiddag

Den røde løperen er rullet ut.

OSLO SPEKTRUM: Isabelle Ringnes er blant deltakerne på NHOs årsmiddag. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
OSLO SPEKTRUM: Isabelle Ringnes er blant deltakerne på NHOs årsmiddag. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OSLO SPEKTRUM (Børsen): I dette øyeblikk ankommer hele Norges maktelite NHOs tradisjonsrike årsmiddag i Oslo Spektrum. Festen er med å sette et punktum for en storstilt konferansedag preget av taler, diskusjoner og framtidsrettede planer.

Om lag 1300 mennesker innen politikk og næringsliv har vært innom dørene på NHO-konferansen 2020, som ble åpnet av statsminister Erna Solberg (H). På spørsmål om statsministerens forventninger til kvelden, svarer hun:

- At det blir hyggelig, som det pleier.

Og når VIP-gjestene setter seg til bords om kort tid, har menyen flere overraskelsesmomenter å by på. Den bærer preg av å være bærekraftig og en del av det grønne skiftet - og dreier seg om mat man ellers ville ha kastet.

- Jævel på matsvinn

Industri- og finansmann Johan H. Andresen jr. (58) forteller til Børsen at han selv er god på å unngå matsvinn.

- Jeg er en skikkelig jævel på matsvinn. Jeg spiser til ting på en måte banker på innsida av kjøleskapet og vil ut. Jeg tester ut hvor mange måneder over utløpsdato man kan gå, og har spist gulost tre måneder over datoen, sier han, og innrømmer at det dog ikke er det beste han har spist:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer