Finanskjendis punget ut for «rønne»

Nordmannen, som pendler til Sveits med privatfly, betalte fire mill. sammen med flere andre.

- FALLEFERDIG: Finansmannens selskap punget ut 4 millioner for dette. - Det er ikke huset man betaler for, sier mekleren. Foto: Sebastian Nilsen Solberg / Sne Eiendomsmegling
- FALLEFERDIG: Finansmannens selskap punget ut 4 millioner for dette. - Det er ikke huset man betaler for, sier mekleren. Foto: Sebastian Nilsen Solberg / Sne Eiendomsmegling Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ytterst i havgapet på Kvaløya utenfor Tromsø ligger en eldre, falleferdig gårdseiendom.

I flere avisoppslag ble hovedhuset kalt for ei «rønne».

På tampen av fjoråret ble eiendommen lagt ut for salg, og flere skal ha kastet seg inn i den hete budrunden. I juni ble den solgt - for 4 millioner kroner.

Nord24 omtalte salget først.

- Helt nydelig

- Huset er jo tilnærmet falleferdig, vedgår eiendomsmekler Ivar Nerdal i Sne Eiendomsmegling til Børsen.

Han sto for salget på vegne av tre arvinger.

- Jeg har registrert at enkelte har omtalt den som «ei rønne», men man må jo huske på at dette er noen sitt barndomshjem, sier han og ler.

Men det er «ikke huset man kjøper», opplyser han.

- Dette er en superspennende eiendom som ligger på et helt nydelig sted. Det er et veldig vakkert stykke Norge. Du har lange flotte sandstrender, lite lysstøy med tanke på nordlys og upåklagelig vestvendt beliggenhet, skryter Nerdal.

Med på kjøpet følger to kilometer med strandlinje, et naust i vannkanten, i tillegg til sju regulerte boligtomter langs vannet. Disse er skilt ut fra hovedeiendommen tidligere, men boliger er ikke realisert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer