Sindre Finnes:

Finnes' arbeidsgiver: - Håper Økokrim åpner sak

Sindre Finnes' arbeidsgiver forteller Børsen at de ønsker at aksjehandelen skal etterforskes.

Kommentator i Dagbladet Martine Aurdal sier at det er få andre tilfeller i norsk i histore som kan sammenliknes med Sindre Finnes' aksjekjøp da Erna Solberg var statsminister. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Økokrim har varslet at de vurderer å etterforske den omfattende aksjehandelen til Erna Solbergs ektemann, Sindre Finnes.

Administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, gikk mandag og ut garanterte for at Finnes ikke hadde fått innsideinformasjon derfra.

Til Børsen sier han at han Norsk Industri foreløpig ikke har vært i kontakt med Økokrim.

- Vi har blitt informert gjennom media at Økokrim vurderer å etterforske saken. Det er veldig viktig at denne saken blir belyst, og at vi finner ut av hva som er spekuasjoner. Jeg håper Økokrim åpner sak, og da vil vi samarbeide, sier han til Børsen.

Lier-Hansen sier arbeidsplassen på det nåværende tidspunktet har lite dialog med Finnes.

- Han har veldig stort behov for å være litt for seg selv, og ønsker ikke i noen særlig grad å møte folk. Vi har ikke noen tett kontakt med ham nå. Mediekjøret har vært enormt - noe han forstår, det skulle bare mangle at media følger denne saken, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer