«Farmen»-profil advarer

Flere jukser med heiskort

«Farmen»-profil Kjetil Nørstebø er oppgitt over juksing med heiskortene på skisenteret han driver i Uvdal.

SKISENTER: Kjetil Nørstebø kom på andreplass i Farmen i 2018. Nå driver han Uvdal Skisenter. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SKISENTER: Kjetil Nørstebø kom på andreplass i Farmen i 2018. Nå driver han Uvdal Skisenter. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

Kjetil Nørstebø (32) ble kjent da han gikk av med andreplassen i TV 2s «Farmen» i 2018. Til daglig driver han imidlertid Uvdal Skisenter.

- Vi opplever dessverre en økende trend med juks med heiskort, skriver Nørstebø i et innlegg på skisenterets Facebook-side.

Nå varsler skisenteret hyppigere kontroller, skriver Laagendalsposten.

- Voksesmerter

Til Børsen forteller Nørstebø at erfaringene i stor grad dreier seg om voksesmerter etter at skisenteret nesten doblet omsetningen de siste fem åra.

- Vi har hatt en stor vekst de siste åra. Opprinnelig var dette et lite skisenter, så dette kan nok kalles voksesmerter. Vi har ikke hatt gode rutiner på billettsjekk fordi det har vært så små forhold, og vi har hatt oversikt over det meste, sier Nørstebø.

Han varsler at det nå vil bli litt flere fysiske kontroller ved heisene.

- Vi trenger ikke å finne opp kruttet på nytt. Det er ingen som vil bli tatt for billettjuks. De aller fleste slutter nok med det bare med litt skilt og god informasjon. Også vil vi ha litt fysiske sjekker ved heisene. Så kommer det nok til å løse seg, sier Nørstebø.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.