Benidorm:

«Flykter» fra høye strømpriser: - Galskap

Darren og Graham stikker til Benidorm for å komme seg unna høye strømregninger og stive ølpriser.

NYTER LIVET: Graham (38) og Darren (48) har fått nok av inflasjon og dyr øl. Nå har de «flyktet» til Benidorm. Foto: Jam Press / @grumet_benidorm / @dazza_bigdogbenidorm
NYTER LIVET: Graham (38) og Darren (48) har fått nok av inflasjon og dyr øl. Nå har de «flyktet» til Benidorm. Foto: Jam Press / @grumet_benidorm / @dazza_bigdogbenidorm Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Disse to britiske karene har gått viralt fordi de rett og slett har «flyktet» til Benidorm på grunn av inflasjonen som raser i Storbritannia.

Sjokkerte

Graham (38) og Darren (48) har delt en video på sosiale medier der de bestiller seg en øl - og blir sjokkerte over prisen.

- Darren var fyllesjuk og ville ikke drikke, men det viste seg å være det billigste de hadde, sier Graham ifølge nyhetsbyrået.

En halvliter pils i Benidorm kostet nemlig langt mindre enn de må betale for en enkel kopp te i Storbritannia.

Det er ikke få i kommentarfeltet som kan kjenne seg igjen:

- Jeg har ikke råd til å være edru, sier en.

- Det der er himmelen, skriver en annen.

Like dyrt

Graham hevder han bruker rundt 273 kroner dagen på gass og strøm. Da gutta fant en femdagers tur til Benidorm for 1368 kroner, kastet de seg rundt.

De sier det er «billigere enn å holde seg hjemme», nå som inflasjonen herjer i flere europeiske land.

Både Darrens og Grahams TikTok-feed bærer preg av at de regelmessig «flykter» fra både koner og hverdagsliv for å nyte late dager i Benidorm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer