Gunhild Stordalen:

Flyktet fra åstedet i Stordalens bil

Høsten 2020 begikk en mann i 40-åra innbrudd hos flere velstående nordmenn. Nå er han dømt.

INNBRUDD: En mann i 40-åra tok seg inn i hjemmet til Gunhild Stordalen og stjal en rekke luksusvesker. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
INNBRUDD: En mann i 40-åra tok seg inn i hjemmet til Gunhild Stordalen og stjal en rekke luksusvesker. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hele tre ganger har den nå dømte mannen i 40-åra blitt forsøkt stilt for retten. Han utførte flere innbrudd i perioden sommer 2019 og høst 2021, blant annet i Oslos mest fasjonable strøk.

I tillegg til en milliardærarving og deleier i en mediebedrift, ble Gunhild Stordalen utsatt for innbrudd av mannen. Han brøt opp inngangsdøra, før han rasket med seg gjenstander for store verdier.

Stjal 17 luksusvesker

Her skal han ifølge tiltalen ha fått med seg tre trillekofferter fra Louis Vuitton, samt 17 luksusvesker fra merker som Gucci, Dolce Gabbana og Chanel.

Han stjal også Stordalens Mercedes Benz, som han brukte til å flykte fra åstedet, framgår det av dommen, som kom tirsdag. Mannen dømmes blant annet på grunnlag av at politiet fant en video fra den nå dømte mannens kjæreste, som ble tatt maks to timer etter innbruddet fant sted.

På videoen sees flere av gjenstandene til Stordalen i mannens leilighet. Paret ble også sett kjørende fra åstedet i den aktuelle bilen. Kjæresten er ikke dømt i saken. Tyveriet mot Stordalen anses av retten som grovt, står det i dommen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.