Flytter inn i «verdens dyreste leilighet»

Har stått tom i fem år.

OVERDÅDIG: Et «evighetsbasseng» med sklie på takterrassen er blant godene den ferske leietakeren kan ta i bruk. Foto: Groupe Marzocco
OVERDÅDIG: Et «evighetsbasseng» med sklie på takterrassen er blant godene den ferske leietakeren kan ta i bruk. Foto: Groupe Marzocco Vis mer
Publisert

I millionærparadiset Monaco strekker det seg en 170 meter lang luksus-skyskraper som huser noen av verdens rikeste personer - deriblant den norske investoren Arne Fredly (56).

I 2015 ble penthouse-leiligheten, selve juvelen i prestisjeprosjektet, ferdigstilt. Utstyrt med privat vannsklie ned til et utendørs evighetsbasseng, egen hjemmekino, og en badstue med utsikt over fyrstedømmet, sjekker praktboligen av alle bokser for en milliardærs «ultimate lekegrind».

Da prosjektet sto klart, tok det ikke lang tid før eiendomsutvikler Group Marzocco sikret seg det som er omtalt som «verdens dyreste leilighet». Herligheten gikk den gang for - hold deg fast - tre milliarder kroner.

Kokk og privatsjåfør

Å finne leietakere har derimot vist seg utfordrende. Siden 2015 har den spektakulære leiligheten stått tom. Kanskje ikke så pussig når månedsleien skal ligge på svimlende seks millioner kroner.

Ifølge Monaco-Matin er tørkeperioden derimot over. Denne måneden skriver avisa at utviklerne har sikret seg en leietaker, som foruten ovennevnte goder, kan boltre seg på 3500 kvadratmeter, fordelt over tre etasjer. Leiligheten består ellers av fem soverom, samt tilgang til innendørsbasseng - om det heller er å foretrekke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer