Nicolai Stang Hagen:

Flytter til London: Solgte luksuskåk

Sønnen til Stein Erik Hagen har lagt «rikmannsblokka» bak seg og flyttet til utlandet.

BESTE VESTKANT: Arving Nicolai Stang Hagen har bodd side om side med noen av Norges mest formuende i Kruses gate gjennom 2,5 år. Nå har 26-åringen kvittet seg med boligen. Foto: Ola Strømman / Dagbladet
BESTE VESTKANT: Arving Nicolai Stang Hagen har bodd side om side med noen av Norges mest formuende i Kruses gate gjennom 2,5 år. Nå har 26-åringen kvittet seg med boligen. Foto: Ola Strømman / Dagbladet Vis mer
Publisert

I april 2021 ble det kjent at arving Nicolai Stang Hagen (26) hadde rykket inn i den sagnomsuste «rikmannsblokka» på Oslos beste vestkant.

Sønnen til dagligvaremilliardær Stein Erik Hagen punget den gang ut med 18 millioner kroner for leiligheten i Kruses gate. Drøye to år seinere - i et vesentlig mer avkjølt boligmarked - har 26-åringen solgt luksusleiligheten.

Det kommer fram i en fersk tinglysning. Salgssummen endte på 18,3 millioner kroner - altså 300 000 mer enn Hagen selv betalte for om lag to og et halvt år siden.

FLYTTET: Alle de fire barna til Stein Erik Hagen har flyttet utenlands. Her er senior avbildet sammen med sin eldste datter Camilla Hagen Sørli og sin yngste sønn Nicolai Stang Hagen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
FLYTTET: Alle de fire barna til Stein Erik Hagen har flyttet utenlands. Her er senior avbildet sammen med sin eldste datter Camilla Hagen Sørli og sin yngste sønn Nicolai Stang Hagen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Vis mer

Flytter utenlands

Bakgrunnen for salget kan etter alt å dømme tilskrives flytting til utlandet. I juli ble det klart at Hagen skulle bosette seg i London.

- Vi kan bekrefte at Nicolai flytter til London for å arbeide der. Nicolai har bodd i London i mange år i forbindelse med sin utdannelse. Han trives meget godt, og har mange venner der. Han har nå bestemt seg for å bosette seg i UK, uttalte Stein Erik Hagens personlige assistent, Sidsel E. Rydland til Finansavisen.

Børsen har bedt om en kommentar fra Hagen via ovennevnte Rydland, som opplyser at 26-åringen ikke ønsker å kommentere salget.

Utvandret søskenflokk

Stein Erik Hagens yngste barn fulgte med dette i fotsporene til sine søsken - som også har emigrert til utlandet. Hagens nest eldste datter, Caroline Hagen Kjos, bor i Sveits. Det samme gjør hennes bror Carl Erik Hagen.

Camilla Hagen Sørli, som solgte en luksuseiendom i Vettakollen tidligere i år, endret på sin side postadresse til Camden i London i mai.

Hagen senior bedyrer selv at han ikke har noen planer om å pakke flyttelasset og forlate Norge. I et intervju med E24 uttrykte han riktignok stor forståelse for at formuende velger å flytte ut av landet.

- Hadde jeg vært ung i dag, og hatt en idé, hadde jeg også etablert meg i utlandet. Helt opplagt, uttalte Hagen i mars.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer