Fødselslege døde dager før avsløring

Natalia Thiebaud Kondratieva skal ha vært en av dem som hjalp Alina Kabajeva (39) da hun fødte Putins angivelige barn, ifølge russisk journalistnettverk. Dager før avsløringen døde Kondratieva på et sykehus i Sveits.

NÆRT FORHOLD? Her er Putin under et møte med OL-utøverne Alina Kabajeva (nærmest Putin) og Svetlana Khorkina i 2004. Foto: Reuters/NTB
NÆRT FORHOLD? Her er Putin under et møte med OL-utøverne Alina Kabajeva (nærmest Putin) og Svetlana Khorkina i 2004. Foto: Reuters/NTB Vis mer
Publisert

I slutten av februar publiserte det russiske journalistnettverket Proekt et langt sakskompleks om Vladimir Putin, med en rekke nye opplysninger om den russiske presidentens liv.

Nettverket hevder blant annet at Putin har tre barn med tidligere olympisk atlet i rytmisk gymnastikk, Alina Kabajeva (39), og at de bor og lever i overdådig lukus.

Lege-team

Hun er utpekt som et potensielt sanksjonsmål både av amerikanske myndigheter og EU. Det som skal være Putins tidligere elskerinne, Svetlana Krivonigkh, ble satt på britenes sanksjonsliste i starten av februar.

I sakskomplekset Proekt publiserte i slutten av februar, hevder de blant annet at Alina Kabajeva har et team av kvinner rundt seg, som hjelper henne med alt fra daglige gjøremål til større avgjørelser.

De skriver også at Kabajeva skal ha hatt et eget team av leger som hjalp henne under fødslene av de tre barna hun angivelig har med Putin.

Én av dem er ifølge Proekt Natalia Tiebaud Kondratieva.

VIP-bilde

I starten av mars skrev den sveitsiske avisa 20 Minuten at Kondratieva døde bare dager før Proekts avsløringer ble publisert. Hun skal ha dødd i Sveits, på ettårsdagen for Ukraina-krigen 24 februar, ifølge avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer