- Føler oss forfulgt

Idar Vollvik føler saken har fått urettferdig stor oppmerksomhet.

SIKTET: Forretningsmannen Idar Vollvik er siktet for brudd på lov om medisinsk utstyr. Foto: Eivind Senneset / Dagbladet.
SIKTET: Forretningsmannen Idar Vollvik er siktet for brudd på lov om medisinsk utstyr. Foto: Eivind Senneset / Dagbladet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Idar Vollvik ble tirsdag morgen pågrepet, siktet for brudd på lov om medisinsk utstyr.

Torsdag gikk Vollvik ut i en pressemelding og beklaget det som hadde skjedd.

Til TV 2 sier forretningsmannen nå at det føles urettferdig at saken har fått så stor oppmerksomhet.

- Vi føler oss litt forfulgt. Vi har jobbet dag og natt i mange måneder, også er det oss de går etter, sier han til kanalen.

Vollvik sier videre at han føler han tas på noe «hele Norge har syndet på».

- Når det kommer til merking, har vi syndet. Men det har også hele Norge gjort. Du kan gå på apoteket og kjøpe munnbind du får i en papp-pose uten datomerking eller noe, men så er det vi som blir stilt i gapestokken, sier Vollvik til kanalen.

- Beklager

I går fortalte forretningsmannen i en pressemelding at de var i gang med å informere kunder da politiet aksjonerte tirsdag denne uka.

- Både for meg og mine medarbeidere var det dramatisk å få politiet på døra, men med bakgrunn i viktigheten av at det i medisinsk sammenheng bare blir benyttet såkalte medisinske munnbind, var dette helt forståelig, skrev Vollvik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer