Kaos på flyplass i London:

- Folk har spydd i gangene

Stine Steinshaug og reisefølget måtte overnatte på flyplassen Gatwick i London da flygingen ble kansellert som følge av snøkaos. Mandag morgen forteller hun om gråting, spying og kaos.

- KAOS: Stine Steinshaug forteller til Børsen at det har oppstått kaos på Gatwick natt til mandag som følge av instilte avganger. Foto: Privat
- KAOS: Stine Steinshaug forteller til Børsen at det har oppstått kaos på Gatwick natt til mandag som følge av instilte avganger. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag er alle flyavganger fra flyplassen Stansted i London innstilt som følge av snø, is og tåke på rullebanen. Mens søndag kveld medførte værkaoset at flyavganger fra Heathrow og Gatwick ble innstilt. Stine Steinshaug forteller Børsen om kaos på sistnevnte flyplass, hvor hun og resiefølget har overnattet.

- Helt kaos

- Gjennom natta har vi ligget på gulvet på Gatwick. Det er fullt av folk her. Folk ligger overalt i gangene, i tillegg til at det er mange småbarn. Det er så mange folk her at det er vanskelig å finne seg en liggeplass, sier Steinshaug til Børsen.

- Det er veldig kaldt, så vi har frosset hele gjengen. Vi har heller ikke sovet. Flyplassen er tom for toalettpapir, barn gråter og folk har spydd i gangene. Det er helt kaos.

Er du rammet av London-kaoset? Tips Dagbladet her, eller ring oss på 24 00 00 00!

- Alt var fullbooket

Steinshaug uttalte seg først til VG om situasjonen på Gatwick.

- Vi sjekket inn som vanlig, men fant aldri noen gate. Det var fullstendig kaos på flyplassen med ansamlinger av folk overalt som sto og så på skjermene. Vi fikk ingen informasjon om hva som foregikk, men til slutt leste vi på VG at alle avganger var blitt kansellert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer