Blinde kvinner kastet ut av cruiseskip:

- Følte oss som kriminelle

To blinde kvinner fra England sier de ble svært opprørt og ydmyket, da de ble bedt om å forlate luksuscruise-skipet. - Vi beklager så mye at disse gjestene ikke kunne reise med oss, sier selskapet.

LUKSUS: De to kvinnene er alt annet enn imponert over behandlingen de skal ha fått på «Ventura». Foto: P&O Cruises / Pa Photos / NTB
LUKSUS: De to kvinnene er alt annet enn imponert over behandlingen de skal ha fått på «Ventura». Foto: P&O Cruises / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det gikk angivelig ikke helt smertefritt da de to blinde kvinnene Pam May og Jennie Bailie skulle på cruisetur nylig.

Venninnene sier nemlig til ITV News at de ble bedt om å forlate P&O Cruises skip «Ventura» - av «helse- og sikkerhetsmessige årsaker».

- Veldig, veldig opprørende

Det får kvinnene til å se rødt.

- Det var ydmykende. Vi følte oss faktisk som kriminelle, sier May til mediet.

- Vi måtte stå der og krangle om hvorfor vi hadde rett til å reise og dra på ferie på egen hånd - på samme måte som alle andre, fortsetter hun.

Venninnene, som er fra West Sussex i England, sier de ble stuet i et rom i to timer før de ble eskortert ut av skipet, som befant seg i Southampton.

De hevder å ha blitt nektet å gå på do først.

- Vi ble geleidet ut av skipet som to kriminelle. Det var helt fullstendig pinlig - og veldig, veldig opprørende, sier Bailie.

Beklager

Til Business Insider, som også har omtalt saken, sier P&O Cruises:

- Selv om vi ønsker at alle våre gjester skal ha det fantastisk hos oss, er det slik at sikkerheten og trivselen til alle om bord er vår prioritet til enhver tid. Vi beklager så mye at disse gjestene ikke kunne reise med oss, og vi har tilbudt dem full refusjon for ferien, inkludert eventuelle utgifter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.