Forfallen Oslo-leilighet solgt til gigantpris

Budrunden tok helt av.

MÅ TOTALRENOVERES: Frogner-leiligheten har tilsynelatende ikke vært oppgradert på flere tiår. Foto: Privat
MÅ TOTALRENOVERES: Frogner-leiligheten har tilsynelatende ikke vært oppgradert på flere tiår. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Denne leiligheten traff åpenbart rett hjem hos flere, sier eiendomsmekler Marius Dahl i Privatmegleren til Dagbladet.

Dahl solgte i dag en klassisk leilighet på Frogner i Oslo for svimlende 28,5 millioner kroner. Prisantydningen for boligen - som ifølge salgsannonsen på Finn.no har et betydelig oppussingsbehov - var på bare 15 millioner.

- Det er ekstremt drøyt at en leilighet går for nesten det dobbelte av prisantydning. Vi har aldri sett noe liknende, sier en person som sto på lista over interessenter, til Dagbladet.

- Fantastiske lysforhold

Toppleiligheten ligger attraktivt til i «ambassadegata» Oscars gate og har et bruksareal på 182 kvadratmeter. Den har hele fire gjennomgående stuer, en 10 kvadratmeter stor balkong og klassiske detaljer som rosetter og ornamenter i taket, som ligger opptil 3,15 meter over golvet. I tillegg har den fire ildsteder.

- Leiligheten har fantastiske sol- og lysforhold, sier interessenten.

Men bildene vitner om at kjøperen må påregne betydelige summer til fullstendig rehabilitering av leiligheten fra 1901; interiøret har tilsynelatende ikke vært oppgradert på flere tiår, blant annet er det talende linoleumsbelegg og dårlig vedlikeholdte vegg-til-vegg-tepper i flere rom. Badet og kjøkkenet er totalt utdatert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer