Forsvarer Stordalen: - Fullstendig usaklig

Tillitsvalgte reagerer sterkt på Bjørnar Moxnes' kritikk av Petter Stordalen. Rødt-lederen stiller seg uforstående til reaksjonene.

TAS I FORSVAR: Petter Stordalen har opptrådt forbilledlig under pandemien, ifølge tillitsvalgte i Fellesforbundet, som mener Rødt-lederens kritikk er skivebom. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TAS I FORSVAR: Petter Stordalen har opptrådt forbilledlig under pandemien, ifølge tillitsvalgte i Fellesforbundet, som mener Rødt-lederens kritikk er skivebom. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er fullstendig urimelig og usaklig av Bjørnar Moxnes å henge ut Petter Stordalen i media, for å fiske stemmer på et grunnlag som ikke engang er korrekt, sier Djervat Hisenaj til Børsen.

Hisenaj er leder for hotell- og restaurantarbeiderforeningen i Fellesforbundet på Vestlandet.

Han reagerer sterkt på Rødt-lederens gjentatte angrep på hotellkongen og den økonomiske støtten hans konsern har fått fra regjeringen i forbindelse med pandemien.

- Han er ingen uskyldig småbedriftseier, men en mektig forretningsmann som presser på for å få det som han vil. Og alle de hotellansatte som hver dag bidrar til å gjøre Stordalen enda rikere, kommer langt, langt ned på lønnsstatistikken, mens Petter klipper snorer og skåler i champagne. Den delen av virksomheten hans fortjener et kritisk lys, det må ikke havne i skyggen av et folkelig image, sa Moxnes til Børsen forrige uke.

- Har behandlet de ansatte svært bra

Hisenaj forteller at flere tillitsvalgte har reagert på Moxnes' uttalelser - etter hans syn med rette.

- Fakta er at Stordalen har behandlet sine ansatte svært bra under pandemien. Det har ikke vært noen oppsigelsesrunder i Choice, slik det har vært i andre kjeder, og han har hele veien vært opptatt av å berolige de ansatte, sier Hisenaj.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer