Bill Gates

Forteller om skilsmissen: - Det vanskeligste

Microsoft-gründer Bill Gates forteller for første gang om hvordan han opplevde 2021 og skilsmissen fra Melinda Gates etter 27 år.

GÅR FRA HVERANDRE: «Microsoft»-grunnlegger Bill Gates (65) og kona Melinda Gates (56) skilles etter 27 års ekteskap. Vis mer
Publisert

NEW YORK (Børsen): «Etter en grundig overveielse og en masse arbeid med vårt forhold, har vi besluttet å avslutte vårt ekteskap», skrev Bill Gates (66) i en Twitter-melding 3. mai. i uttalelsen.

Han og Melinda Gates (57) giftet seg i 1994. Sammen har de barna Rory John (21), Katharine (25) og Phoebe Adele (18).

I et langt blogginnlegg åpner milliardæren og Microsoft-gründeren opp om det tøffe året. Han forteller om hvordan han har hatt dager dette året hvor all den menneskelige interaksjonen har foregått på skjermer.

- Vanskeligste

- Resultatet har vært det mest uvanlige og vanskeligste året i mitt liv. (Jeg mistenker at mange som leser dette vil si det samme), sier Gates.

Han forklarer hvordan 2020 hadde en kort periode med normalitet før pandemien rammet.

- I 2021 har pandemien dominert livene våre siden dag én, sier Gates.

Han står på fjerdeplass på Forbes' liste over verdens rikeste med en formue på 138,5 milliarder dollar (om lag 1246,5 milliarder kroner). Gates var med på å grunnlegge Microsoft på 1970-tallet og jobbet der fulltid fram til 2008.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer