Utelivsbransjen forberedt på det verste:

- Forventer full lockdown

Daglig leder ved Parkteatret, Dan-Michael Danino, er forberedt på dårlige nyheter når regjeringen skal presentere nye tiltak mandag kveld.

FORBEREDT PÅ DET VERSTE: Dan-Michael Danino ved Parkteatret tror det blir full lockdown. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
FORBEREDT PÅ DET VERSTE: Dan-Michael Danino ved Parkteatret tror det blir full lockdown. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Vi er forberedt på det verste. Jeg tror det blir full lockdown, sier Dan-Michael Danino til Børsen.

Han er daglig leder ved Parkteatret i Oslo, som i likhet med store deler av samfunnet, har blitt satt på flere tøffe prøver etter hvert som pandemien har utviklet seg.

Mandag kveld vil regjeringen presentere nye nasjonale tiltak for å få kontroll på smittesituasjonen i Norge. Etter det Dagbladet har fått opplyst, vil blant annet utelivsbransjen påvirkes av tiltakene som vil legges fram kl. 20 mandag kveld.

- Full lockdown

Danino er klar på hva han tror regjeringen vil formidle på pressekonferansen.

- Jeg tror det blir full lockdown, og kanskje til og med i skole og barnehager.

- I beste fall kan det hende vi får ha alkoholfri servering. Men jeg tror de går mye mer drastisk til verks for å få ned smittetallene kjapt, fortsetter han.

- Hva legger du i «drastisk til verks»?

- Full nedstengning.

Danino sier han seinest i formiddag snakket med flere i utelivsbransjen i Oslo som er forberedt på dårlige nyheter. For en uke siden sendte han ut permitteringsvarsel til sine ansatte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.