Utelivsbransjen forberedt på det verste:

- Forventer full lockdown

Daglig leder ved Parkteatret, Dan-Michael Danino, er forberedt på dårlige nyheter når regjeringen skal presentere nye tiltak mandag kveld.

FORBEREDT PÅ DET VERSTE: Dan-Michael Danino ved Parkteatret tror det blir full lockdown. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
FORBEREDT PÅ DET VERSTE: Dan-Michael Danino ved Parkteatret tror det blir full lockdown. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Vi er forberedt på det verste. Jeg tror det blir full lockdown, sier Dan-Michael Danino til Børsen.

Han er daglig leder ved Parkteatret i Oslo, som i likhet med store deler av samfunnet, har blitt satt på flere tøffe prøver etter hvert som pandemien har utviklet seg.

Mandag kveld vil regjeringen presentere nye nasjonale tiltak for å få kontroll på smittesituasjonen i Norge. Etter det Dagbladet har fått opplyst, vil blant annet utelivsbransjen påvirkes av tiltakene som vil legges fram kl. 20 mandag kveld.

- Full lockdown

Danino er klar på hva han tror regjeringen vil formidle på pressekonferansen.

- Jeg tror det blir full lockdown, og kanskje til og med i skole og barnehager.

- I beste fall kan det hende vi får ha alkoholfri servering. Men jeg tror de går mye mer drastisk til verks for å få ned smittetallene kjapt, fortsetter han.

- Hva legger du i «drastisk til verks»?

- Full nedstengning.

Danino sier han seinest i formiddag snakket med flere i utelivsbransjen i Oslo som er forberedt på dårlige nyheter. For en uke siden sendte han ut permitteringsvarsel til sine ansatte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer