Forventer storinnrykk: - Fullt trøkk

Utelivet i Oslo forbereder seg på å få et rush av øltørste amerikanere fra hangarskipet som legger til kai i Oslo onsdag formiddag. Heidi's Bier Bar utvider åpningstidene, oppbemanner kraftig og godtar dollar som betaling.

FORBEREDER SEG: Heidi's Bier Bar ved Rådhuset i Oslo forventer at mange av mannskapet på skipet «USS Gerald R. Ford» besøker dem denne uka. Foto: Anette Beckhaug / Dagbladet
FORBEREDER SEG: Heidi's Bier Bar ved Rådhuset i Oslo forventer at mange av mannskapet på skipet «USS Gerald R. Ford» besøker dem denne uka. Foto: Anette Beckhaug / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Verdens største krigsskip, «USS Gerald R. Ford», legger til i Oslo i løpet av formiddagstimene onsdag.

På grunn av coronapandemien har ikke mange i mannskapet på rundt 4500 personer hatt mulighet til å gå i land på lang tid, sa USAs ambassadør til Norge, Marc Nathanson, til NTB torsdag.

Oslo havn blir dermed den første havna de får besøke, og får fri i, på mange måneder, ifølge ham.

- Jeg er nesten overrasket over hvor mye sjøfolkene her gleder seg, uttalte Rick Burgess, kapteinen om bord, også til NTB.

At nesten 5000 muligens øltørste sjøfolk går i land i Oslo i løpet av de neste timene, har ikke gått upåaktet hen hos bargruppen Rekom group.

- Merker det godt

De har oppbemannet de fleste barene og utestedene de driver i Oslo, og forventer spesielt storinnrykk på barene Heidi's Bier Bar og Fridtjof's Pub ved Rådhuset.

Heidi's Bier Bar er et kjent barkonsept i store deler av Norge, med utesteder i Oslo, Bergen Drammen, Kristiansand, Stavanger, Tønsberg, Trondheim og Tromsø.

Alle er inspirert av afterski og oktoberfest, og barene er kjent for høy flaskeføring og dansing på bordene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer