Twitter:

Fotfølges på do: - Ødelagt

Twitter-ansatte forteller om kaos på arbeidsplassen, og det er med en sjef som må følges på do.

FORFULGT: Elon Musk blir tilsynelatende fulgt av livvakter inn på do. Denne videoen som han publiserte skapte mye oppmerksomhet, da han tok med en egen vask for å markere overtakelsen av Twitter. Video: Twitter. Vis mer
Publisert

Som Børsen tidligere har omtalt, har sosiale-media selskapet Twitter sparket ansatte i hopetall.

Og de som er værende i selskapet, forteller BBC at stedet oppleves som en brennende bygning.

- Når du ser på det fra utsida, ser fasaden bra ut. Men jeg kan se at ingenting fungerer, alt av rørleggerarbeid er ødelagt, alle kranene, absolutt alt, forteller en kilde som avisa har valgt å kalle for «Sam». Han skal være ansatt i selskapet.

Identiteten til «Sam» er holdt anonym av BBC, men han skal ifølge den britiske rikskringkasteren være ansatt i selskapet.

Forfulgt av livvakter

«Sam» hevder til BBC at Musk har vist lite tillit til Twitters ansatte. Ifølge Sam har nemlig sikkerheten rundt milliardæren økt betraktelig siden han tok over.

- Han fotfølges uansett hvor han går på kontoret. Og det er av minst to veldig klumpete og høye livvakter, de er med selv når han går på toalettet, hevder Sam.

Og livvakter var tilsynelatende ikke nok. Han skal ifølge kilden også ha hentet inn flere ingeniører og utviklere fra Tesla. De fikk i oppgave å se over alt arbeidet til de ansatte, slik at Musk lettere kunne vite hvem han burde sparke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer