Fraranet bagasje før luksuscruise

Passasjerer på Hurtigrutens «Roald Amundsen» har mistet all bagasje før reisen til Antarktis.

PASSASJERER RANET: Huritgrutens passasjerer har blitt fraranet bagasjen. Her er skipet «Roald Amundsen» til kai i Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
PASSASJERER RANET: Huritgrutens passasjerer har blitt fraranet bagasjen. Her er skipet «Roald Amundsen» til kai i Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til onsdag skal ranere ha stjålet 200 bager og kofferter som tilhører passasjerer om bord i Hurtigrutens skip «Roald Amundsen». Skipet lå til kai i Punta Arenas og skulle til Antarktis.

– Det var sjåførene av en lastebil som skulle frakte bagasjen mellom et hotell og flyplassen i Santiago i Chile som ble ranet. Lastebilen ble senere funnet uten de drøye 200 koffertene og bagene som var om bord, sier kommunikasjonsrådgiver Hanne Taalesen i Hurtigruten til Dagbladet.

Eksklusivt

Luksuscruiset koster ifølge NRK fra 50 000 kroner og oppover.

På skipet kan gjestene ifølge rederiets nettside blant annet velge mellom «det beste innen nordisk gourmetmat» og en «førsteklasses vinliste» i den «eksklusive» restauranten Lindstrøm, «cheeseburgere, kebab eller pølser »i uformelle Fredheim, eller «ekte hjemmelaget mat» i bufférestauranten Aune.

Gjestene som reiser all-inclusive har alle sine måltider i Lindstrøm, mens resten kan kjøpe seg inn på à la carte.

Mellom slagene kan de også «synke ned i dype, komfortable lenestoler og beundre den fantastiske utsikten gjennom vinduer fra gulv til tak» i Explorer-salong og bar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer